Indoor Outdoor Cooking
  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93

Big Green Egg

De Big Green Egg is een uniek product. Iedereen die er een gerecht van proeft, valt als een baksteen voor de ongeëvenaard lekkere smaak. Naast grillen, bakken, stomen, wokken en roken is de Big Green Egg ook gemaakt voor slow cooking van grotere stukken vlees of het langzaam laten garen van delicate ingrediënten zoals schaal- en schelpdieren en visfilets.

UNIEKE KERAMIEK

Hij is vervaardigd uit unieke keramiek. Die zorgt dat de warmte binnenin weerkaatst waardoor er een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt. De keramiek is van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit doordat het lede ontwikkeld is door NASA en het productieproces plaats vindt in Mexico, waar er strenge kwaliteitsnormen zijn. De kermaiek heeft daarnaast nog de extreem isoleerde eigenschap en weerstaat extreme temperaturen en temperatuurschommelingen tussen 70° en 350°.

PERFECTE LUCHTCIRCULATIE - DUURZAAM - ZUINIG IN GEBRUIK

Het voedsel in De Big Green Egg kan gelijkmatig garen dankzij de egg-vorm in samenwerking met de weerkaatsende keramiek waardoor dé perfecte luchtcirculatie ontstaat.

Die goede luchtcirculatie heeft nog een groot voordeel: omdat de warme lucht in de Big Green Egg blijft, is hij zuinig in gebruik, je houtskool gaat langer mee en genereert minder as. Daarbovenop is hij naast zuinig in gebruik ook vervaardigd uit duurzame materialen. Door deze duurzaamheid kan je minstens honderduizend keer de Big Green Egg verhitten waardoor hij minstens een leven lang mee gaat.

Hou onze website, facebook- en instagrampagina alvast in de gaten, want binnenkort geven wij vol enthousiasme kookworkshops met dit veelzijdige product!

Terug naar overzicht
Kom alles bekijken in onze showroom

Service en onderhoud

Registreer uw producten voor garantie of meld een probleem aan ons.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

NIEUWE OPENINGSUREN van 01/2021

Maandag - Vrijdag
10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 17u00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Wij verkiezen uw bezoek op afspraak, dit kan ook buiten de openingsuren. Respecteer de Covid maatregelen! We houden het samen veilig en gezond!

  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en garantie

Alle toestellen bij INDOOROUTDOORCOOKING genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang het type. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact