Indoor Outdoor Cooking
  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93

Rôshults Outdoor Kitchens

Experience the beauty, refining a lifestyle! Designed by Broberg & Ridderstrale

Deze Zweedse buitenkeukens zijn niet enkel zeer mooi en fijn afgewerkt. Ze zijn ook vervaardigd uit duurzame materialen zoals eerste kwaliteit teak en roestvrij staal. Door hun moderne architecturale uitzicht zijn ze een eyecatcher in je tuin. Ze zorgen voor sfeer, stijl en vooral FUN.

Je stelt je eigen ontwerp samen naar smaak en mogelijkheden. zo kan je kiezen voor BBQ Grill op gas of houtskool, of een combinatie van de twee. Uw kookgedeelte vul je aan met een spoelbak, een ladenkast met inox werkblad of met een snijblok uit kops gelamelleerd teak hout.

De combinaties zijn dus onbeperkt. Met de vele toebehoren waarond een Fry Top (Teppan Yaki), WOK houder, Wind Shield with Lid, ...

Wil je enkel een strakke stijlvolle BBQgrill op gas of houtskool, dan kies je gewoonweg voor één unit van L50.4 x D50 x H80 cm in inox of gepoederlakt antraciet.

Uniek is de Booster BBQ Grill. Een houtskoolgrill, regelbaar als gas met een draaiknop dankzij de Infrasound Technology. Infrasound is een geluid op lage frequentie dat niet hoorbaar is door mens en dier. Hierdoor kan je de houtskoolmoleculen in elk stukje houtskool aansturen met geluidsgolven waardoor ze harder of zachter gaan gloeien. Na amper 4 min is je houtskoolgrill op temperatuur en regelbaar tot 400°C .

www.roshults.com

Terug naar overzicht
Kom alles bekijken in onze showroom

Service en onderhoud

Registreer uw producten voor garantie of meld een probleem aan ons.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

NIEUWE OPENINGSUREN van 01/2021

Maandag - Vrijdag
10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 17u00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Wij verkiezen uw bezoek op afspraak, dit kan ook buiten de openingsuren. Respecteer de Covid maatregelen! We houden het samen veilig en gezond!

  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en garantie

Alle toestellen bij INDOOROUTDOORCOOKING genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang het type. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact