Indoor Outdoor Cooking
  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93

Talenti outdoor living

Het Italiaanse Talenti startte in 2004 met het ontwerpen en produceren van luxe buitenmeubilair. Met als basis hun ontwerp van eigenzinnig classic-chic buitenmeubilair bedacht Fabrizio Cameli een modulair ontwerp van buitenkeukens dat iedereen kan smaken.

De elementen zijn ontworpen uit verzinkt en gepoederlakt staal in combinatie met hoogwaardig inox, de werktafels zijn afgewerkt met een robuust maar strak ogend ceramisch bovenblad dat bestand is tegen krassen, zuren en alle weersomstandigheden.  

De modules zijn standaard 80cm x 60cm.  Je kan kiezen uit vier verschillende elementen die je naar wens met elkaar verbindt om tot jou droomkeuken voor je poolhouse of voor op je terras te komen. Met de gas barbecue element kan je grillen of gebruiken als tepan-yaki. Wil je koken met kookpotten dan kies je een element met inductieplaat. Uiteraard kan een basiselement ook enkel als extra werkblad of kies je voor een spoelbak, wat altijd handig is om eens je handen te wassen of je groenten te spoelen.

Je kan kiezen voor een opstelling tegen de muur of voor een eilandopstelling, al dan niet met een extra barelement of tafel bevestigd aan het meubel.

Is er extra maatwerk nodig om jou ontwerp tot een passend geheel te maken, ook daar kunnen wij voor instaan.

Bezoek onze toonzaal en laat je adviseren over uw concept.

Terug naar overzicht
Kom alles bekijken in onze showroom

Service en onderhoud

Registreer uw producten voor garantie of meld een probleem aan ons.

Garantie registratie Onderhoud & herstel

Openingstijden

NIEUWE OPENINGSUREN van 01/2021

Maandag - Vrijdag
10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 17u00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Wij verkiezen uw bezoek op afspraak, dit kan ook buiten de openingsuren. Respecteer de Covid maatregelen! We houden het samen veilig en gezond!

  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en garantie

Alle toestellen bij INDOOROUTDOORCOOKING genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang het type. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact