Indoor Outdoor Cooking
  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93

Wat doen wij

Wij leveren en plaatsen kook- en keukentoestellen voor binnen en buiten. Daarnaast kan je bij ons terecht voor de belangsrijkste keukenhulpjes die voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen en design.

Onze producten zijn weloverwogen en als premium dealer dragen wij dan ook steeds de waarden van deze premium merken.

Daarom vinden wij 5 jaar totale garantie vanzelfsprekend voor alle merken die we voeren.

Onze merken:

SMEG  

Met het Italiaanse designmerk kiezen wij voor een topper in de kookwereld. SMEG is meer dan de gekende koelkasten uit de jaren 50. Zij bieden een volledig assortiment inbouwkeukenapparaten, fornuizen in alle vormen en formaten, kleine keukentoestellen, ...

Bij INDOOROUTDOORCOOKING.be kan je terecht om je oude toestel te vervangen of voor in je nieuwe keuken.
In onze toonzaal vind je bijna alle producten terug.

SMEG it's so me

www.SMEG.be

 

FERLEON

Ferléon is een 100% Belgisch product. Het ontwerp en de productie gebeurt in Weelde bij Ravels. Vanuit hun ervaring in het produceren van kachels in gietijzer zijn twee extra productcategorieën gegroeid.

Met de Patio Cooker op gas, gemaakt in gietijzer kies je voor een compact onderhoudsvriendelijk toestel waarmee je snel de leukste gerechten klaar maakt. Je kiest voor de plancha, de grill of de kookplaat in een kleur die het best past op je terras of balkon.

Handig is het optionele karretje op wielen in gelakt wit, zwart of cor-ten staal. De twee uitklaptafeltjes aan het karretje bieden je in compacte stijl toch de nodige werkruimte.

Daarnaast kan je ook voor uw potten en pannen in gietijzer terecht bij Ferléon. Je ontwerpt zelf je pot door de kleuren van het deksel en de pot zelf te kiezen, zowel de binnen- als buitenkant. Om het volledig naar smaak af te werken kies je ook nog eens voor een houten, gietijzeren of inox knop op je deksel.

Je kan voor Ferléon terecht in onze winkel of stel je eigen keuze samen op onze webshop

www.indooroutdoorcooking.ferleon.com

 

FONTANA FORNI

Wie droomt van een pizza oven in de tuin of een BBQ op hout kan niet om dit Italiaanse topmerk heen. Al meer dan 70 jaar staan ze garant voor een groot assortiment pizza ovens, houtovens en professionele BBQ's. Ze bestaan in vele maten en uitvoeringen en zijn steeds vervaardigd uit duurzame materialen.

Wie net iets meer wil dan de klassieke buitenkeuken of BBQ steekt best eerst eens een lichtje op bij Fontana Forni.

We hebben een ruime keuze in de toonzaal.

www.FONTANAFORNI.com

 

TIGERFIRE

Tigerfire, van Belgische makelij, verandert het klassieke BBQ'en tot een waar spektakel. Het grote kookoppervlak zorgt voor verschillende temperatuurzones voor je gerechten à la plancha, centraal kan je heerlijk grillen op hout of houtskool.

Daarnaast is uw Tigerfire niet alleen een vuurschaal voor frisse zomeravonden maar ook een leuk ornament in de tuin. 

Een multifunctioneel hebbeding voor elke passionele BBQ'er die ook oog heeft voor design en beleving.

www.tigerfire.be

 

ZEAL 

De Zeal keukenhulpjes brengen niet enkel kleur in de keuken maar zijn vervaardigd uit hoogwaardige sillicone, kleurvast en onverslijtbaar. Wil je een aangenaam alternatief voor de 'saaie houten lepel' of de 'inox knijper'? Met zeal roer je krasvrij en speels in je potten en een assortiment zachte hittebestendige wanten bieden de nodige bescherming.

www.zealcook.com

 

Openingstijden

NIEUWE OPENINGSUREN van 01/2021

Maandag - Vrijdag
10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 17u00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Wij verkiezen uw bezoek op afspraak, dit kan ook buiten de openingsuren. Respecteer de Covid maatregelen! We houden het samen veilig en gezond!

  Bel ons direct   +32 9 342 88 93   +32 9 342 88 93
    om op afspraak te komen

Onderhoud en garantie

Alle toestellen bij INDOOROUTDOORCOOKING genieten 5 jaar garantie, ook al is de fabrieksgarantie 2 jaar. De voorwaarden verschillen naargelang het type. Neem met ons contact op voor meer details.

Contact